Linnan palvelut

Aurinkolinna tarjoaa asukkailleen poikkeuksellisen laajoja asumisen palveluita

Smartpost-automaatti ja Postin lähi­laatikko

Aurinkolinna palvelut postilaatikot ja smartpost

Kaikki aurinkolinnalaiset voivat tilata ja palauttaa verkkokauppaostoksiaan sekä jättää lähteviä paketteja ykköskerroksessa sijaitsevaan pakettiautomaattiin. Asukkaiden kannattaa käydä Postin sivuilla valitsemassa omaksi pakettien noutopisteeksi Aurinkolinnan automaatti. Valitse verkkokaupassa asioidessasi toimitustavaksi ”Nouto Postin toimipaikasta”, jolloin pakettisi ohjautuu maksutta taloyhtiön automaattiin tai valitse verkkokaupassa pakettiautomaattien listalta Aurinkolinnan automaatti.

Pakettiautomaatissa on myös reilusti kylmäsäilytystilaa kylmätoimituksia varten.

A ja C-rapun asukkaiden kirjepostit saapuvat linnan ykköskerroksen käytävällä sijaitsevaan lähilaatikkoon, jonka asuntokohtainen postilokero toimii omalla avaimellaan.

Kuntosali

Aurinkolinna palvelut kuntosali

Linnan kellarikerroksessa toimii monipuolinen kuntosali kattavalla ammattitason laitekannalla. Aurinkolinnan asukkaat ja osakkaat treenaavat salilla alennettuun hintaan 12 € kuukausimaksulla tai 120 € vuosimaksulla. Sali palvelee myös muita Kruunun alueen asukkaita 16 €/kk tai 160 €/v hintaan. Salille on helppo pääsy Ovikun mobiiliavaimella.

Kuntosali on käytettävissä joka viikonpäivänä klo 7-23. Treenin jälkeen on hyvä muistaa myös linnan hierojan palvelut!

Kuntosalin laitteet ja välineet:

Kuntolaitteet:

2 spinning-pyörää
Crosstrainer
Juoksumatto
Kuntopyörä
Soutulaite

Painopakalliset laitteet:

Alaselkälaite
Alatalja
Jalkaprässi
Jalkojen koukistuslaite
Jalkojen ojennuslaite
Lonkan loitontajalaite
Lonkan lähentäjälaite
Pakaralaite
Penkki
Pystypunnerruslaite
Rintapunnerrus
Rintarutistus
Ristikkäistalja
Vaakapunnerruslaite
Vatsarutistuslaite
Ylätalja

Muut laitteet:

Dippilaite (kehonpainolaite)
Vino-/tasapenkki (säädettävä)
Tärinälaite

Välineet:

Kahvakuulat ja käsipainot (1-35 kg)
Jumppa- ja joogamatot
Steppilaudat
Voimapyörä (vatsapyörä)
Bodypump-tanko
Jumppakepit, puhalluspallot, ym.

Hierojan palvelut

Aurinkolinnassa hierontapalveluja tarjoaa Feel4you / koulutettu hieroja Pia Lukin. Palveluvalikoimaan kuuluvat perinteisen hieronnan lisäksi kuumakivihieronta, intialainen päähieronta sekä dry needling eli kuivaneulaus. Lue lisää Feel4you:n nettisivulta: www.feel4you.fi tai soita 0500 150002.

Hierojan palvelut löytyvät linnan ensimmäisestä kerroksesta, liikehuoneistosta A 6. Hierojalla on oma asiakaspysäköinti talon länsikulmalla. Varaa aika hierojalle linnan ajanvarauksesta tai nettiaika.fi/Feel4you.

Mediahuone viihde- ja koulutus­käyttöön

Aurinkolinna palvelut mediahuone

Linnan kellarikerroksen mediahuoneessa on 150-tuumainen valkokangas, paljon isoja säkkituoleja, jääkaappi sekä mikroaaltouuni, jossa saa tarvittaessa vaikkapa paistettua popcornit. Tila soveltuu esimerkiksi illanviettoon lempielokuvan parissa, konsolipelien pelaamiseen kaveriporukalla tai astetta rennommaksi koulutustilaksi. Tila on Aurinkolinnan asukkaiden ja osakkaiden vuokrattavissa 7 € tuntihintaan tai 30 € päivähintaan. Yrityksille ja ryhmille tilaa vuokrataan 60 € päivävuokralla.

Tilan muu varustus:

4K-videotykki, 5.1 äänentoisto, COOD-E TV 4K –mediasoitin (mahdollistaa suoratoistopalveluiden käytön), Playstation 4 Pro 4K –pelikonsoli, 4-5 työpistettä virta- ja nettipistokkeineen (erotettu verholla muusta tilasta) sekä himmennettävä tunnelmavalaistus.

Nopea taloyhtiö­laajakaista

Aurinkolinna palvelut taloyhtiön laajakaista

Asunnoissa ja liikehuoneistoissa on taloyhtiön tarjoama 10M DNA Taloyhtiölaajakaista, jonka voi halutessaan korottaa jopa 1G Valokuitu Plussaan. Voit nostaa nettisi nopeutta DNA:n sivuilla.

Grillauspaikka ja viihtyisä pergola-alue

Aurinkolinna palvelut grillauspaikka ja pergola-alue

Kesäisin asukkaiden vatsoja hemmottelee kauniin pergolarakennuksen edustalla lämpenevä design-puugrilli. Tarvittaessa lisää paistotehoa saadaan taloyhtiön kaasugrillillä.

Lasten leikkipaikka ja pyykki­telineet

Aurinkolinna palvelut lasten leikkipaikka

Linnan itäpäädyssä on leikkipaikka isojen ja pienten lasten keinuilla, liukumäellä, hiekkalaatikolla sekä Aurinkolinnan väreihin maalatulla kauniilla leikkimökillä.

Leikkipaikan yhteydestä löytyy myös kaksi tomutus/narutelineyhdistelmää tekstiilien tomutukseen ja pyykkien kuivattamiseen.

Sauna

Aurinkolinna palvelut sauna

Kellarikerroksessa sijaitsee taloyhtiön viihtyisä Tähtisanojen mittatilaussauna. Saunan yhteydessä on pesutilat kahdella sadesuihkulla sekä WC- ja oleskelutila. Saunavuoro on varattavissa sähköisesti oman mieltymyksen mukaan mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Varauksen hinta on 4 euroa / käyntikerta.

Kirjanlainaus­piste

Aurinkolinna palvelut kirjanlainauspiste

A-rapun 2. kerroksen kirjanlainauspiste on kaikkien linnalaisten käytettävissä. Lainauspisteen valikoima on koottu BBC:n ja Keskisuomalaisen ”100 kirjaa, jotka jokaisen tulisi lukea ennen kuolemaansa” -listoilta. Kirjat lahjoitti Aurinkolinnalle nettiantikvariaatti Finlandia Kirja.

Autopaikat

Aurinkolinna palvelut parkkipaikat

Linnan pihapiirissä on useita pistokepaikkoja sekä tilaa myös vieraspysäköintiin. Huoneistokohtaisista lämpötolpista ei peritä lisämaksua.

Värikuvallinen ovipuhelin­järjestelmä

Aurinkolinna palvelut ovipuhelin

Kaikissa linnan asunnoissa ja liiketiloissa on laadukas äänellä ja videokuvalla varustettu ovipuhelinjärjestelmä.

Yleisten tilojen sisustus

Aurinkolinna palvelut yleisten tilojen sisustus

Kaikki Aurinkolinnan käytävät on sisustettu talon historiasta kertovalla valokuva- ja arkkitehtipiirustusten näyttelyllä.

Aurinkolinna-hunajaa

Aurinkolinna palvelut hunaja

Kesällä 2019 Aurinkolinnalle tulee oma mehiläispesä tontin laidalle, joka tuottaa Aurinkolinna-brändillä valmiiksi purkitettua oman talon hunajaa asukkaille (toteuttaja Suomen Lähi Luomu Oy)

Istutuslaatikot

Aurinkolinna palvelut istutuslaatikot

Linnan tontille asennetaan kesäksi asukkaille istutuslaatikoita omia kasvis- tai yrttimaita varten. Laatikot ovat veloituksetta halukkaiden käytössä.

Uutiskirje

Aurinkolinnan tiedotusta varten on laadittu oma uutiskirje, joka sisältää tietoa Aurinkolinnan ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Yksi uutiskirjeen tärkeimmistä tavoitteista on pitää positiivista pöhinää yllä!

Porrasnäytöt

Linnan kaikilla kolmella pääsisäänkäynnillä on kosketusnäytölliset porrasnäytöt, jotka näyttävät linnan tapahtumia ja tiedotteita, sosiaalista sisältöä sekä muuta hyödyllistä informaatiota. Niiden kautta onnistuu myös tilavarausten (kuten saunavarausten) tekeminen. Porrasnäytöt asennetaan kevään 2019 aikana.

Pyykkitupa

Linnan pyykkituvasta löytyy pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Tila on asukkaiden varattavissa 2 euron hintaan.

Pelikenttä lentopallo­verkkoineen

Linnalta löytyy oma laaja tenniskentän mitoilla toteutettu pelikenttä, joka soveltuu erilaisten pelien pelaamiseen. Kentällä on valmiina kiinteästi asennetut lentopallotolpat.

Ulkoiluväline­varasto

Linnan lämpimään ulkoiluvälinevarastoon on helppo tulla suoraan katutasosta, jättää varusteet ja jatkaa suoraan sisäkautta omaan asuntoon.

TULOSSA OLEVIA PALVELUJA

Aurinkolinnalle on tällä hetkellä työn alla seuraavat tilat/palvelut:

Verstastila

Vuokrattava puuverstastila, jossa voi käydä tekemässä esim. pieniä kodin puutöitä. Tilasta on myös mahdollista lainata työkaluja, jolloin jokaisella ei tarvitse olla kotonaan omaa työkaluvalikoimaa.

Tilaussaunatilat

Kellarikerrokseen toteutetaan upeat saunatilat poreammeineen ja oleskelutiloineen, jotka soveltuvat esim. edustustarkoituksiin.  Tilat ovat asukkaiden vuokrattavissa alennetulla hinnalla.