Ajanvaraus

Aurinkolinnan ajanvaraussivulta saat varattua linnan tiloissa toimivat palvelut käyttöösi vaivattomasti. Palveluvalikoima täydentyy pian taloyhtiön saunatiloilla, pyykinpesuhuoneella ja mediatilalla. Myöhemmin varattavaksi tulevat myös tilaussaunatilat poreammeineen sekä verstastila.

Ajanvaraus saunaan ja elokuvateatteriin

Taloyhtiön asukkaat voivat varata saunaa ja elokuvateatteria käyttöönsä. Varaukset voi tehdä myös rapppukäytävien porrasnäytöiltä. Asukkaille on sähköpostitse lähetetty omat käyttäjätunnukset varausjärjestelmään kirjautumista varten. Saunavaraukset laskutetaan jälkikäteen ja elokuvateatterin varauksien maksamiseen löytyy maksutiedot varausvahvistusviestistä, joka tulee sähköpostiin.

Ajanvaraus hierojalle

Aurinkolinnassa hierontapalveluja tarjoaa Feel4you / koulutettu hieroja Pia Lukin. Palveluvalikoimaan kuuluvat perinteisen hieronnan lisäksi kuumakivihieronta, intialainen päähieronta sekä dry needling eli kuivaneulaus. Lue lisää Feel4you:n nettisivulta: www.feel4you.fi tai soita 0500 150002.

Hierojan palvelut löytyvät linnan ensimmäisestä kerroksesta, liikehuoneistosta A 6. Hierojalla on oma asiakaspysäköinti talon länsikulmalla.